Free Lecture “Tax Reform 2015 Update: Where are we heading to”

December 9, 2015
Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 09/12/2015
6:00 pm - 8:00 pm

University of Aruba

Categories

De Stichting Opleidingen Financiële Sector (Stichting IFEA) organiseert, in samenwerking met WTS, een lezing gericht op de financiële sector.

De lezing zal worden verzorgd door Mevr. Cari Wolter van WTS.
Naam: Tax Reform 2015 Update, Where are we heading to
Datum: Woensdag 9 december 2015
Tijd: 18:00-20:00
Locatie: Universiteit van Aruba, Zaal 4
Toegang: gratis
——————————————————————————————————
Tijdens deze zeer actuele lezing zal o.a. worden gesproken over de invoering van de VAS wetgeving en de implicaties hiervan voor ondernemers, fiscale faciliteiten en bijzondere regiems, en de invoering ABB als opvolger van BBO/BAZV.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u een email sturen naar stichtingifea@yahoo.com of bellen met onze coordinator Mw. Carina Wever op +297 594 25 22 van maandag t/m vrijdag 9:00-13:00. U kunt zich tevens aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen.

Er zijn beperkte zitplaatsen beschikbaar en aanmelding geschiedt dan ook op basis van “first-come-first-serve”.

Bookings

Bookings are closed for this event.