VOLGEBOEKT – Gratis Lezing Erfrecht

UPDATE: VOLGEBOEKT

Gratis lezing “Erfrecht”
12 april 2016

De Stichting Opleidingen Financiële Sector (Stichting IFEA) organiseert, in samenwerking met Notariskantoor M.J.C. Tromp, een lezing gericht op de financiële sector.

De lezing zal worden verzorgd door notaris mevrouw Marion J.C. Tromp van Notariskantoor M.J.C. Tromp.
Datum: Dinsdag 12 april 2016
Tijd: 18:00-20:00
Locatie: Cas di Cultura, kleine zaal
Toegang: gratis
——————————————————————————————————————
Tijdens deze zeer interessante en actuele lezing zal o.a. worden gesproken over onderwerpen op het gebied van het erfrecht.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u onze website bezoeken op www.stichtingifea.org, een email sturen naar stichtingifea@yahoo.com of bellen met onze coördinator Mw. Carina Wever op +297 594 25 22 van maandag t/m vrijdag tussen 9:00-13:00. Er zijn beperkte zitplaatsen beschikbaar en aanmelding geschiedt dan ook op basis van “first-come-first-serve”.

Bookings

Bookings are closed for this event.