Riskmanagement en Cybercrime

8:00 am - 5:00 pm

Renaissance Convention Center

Categories

De Institute for Financial Education Aruba (Stichting Opleidingen Financiële Sector) organiseert op 10 en 11 oktober 2017 een tweedaags seminar over de thema’s

Riskmanagement en Cybercrime

Nieuwe technologie en producten zoals blockchain en bitcoins, scheppen kansen maar ook bedreigingen. Welke dat zijn en wat het gaat betekenen voor het financieel-economisch verkeer, zijn onder meer de onderwerpen van dit seminar.

In dit tweedaagse seminar gaan Prof. Dr. Marcel Pheijffer en Prof. Dr. Bob Hoogenboom eerst in op onderwerpen zoals Blockchain technology & the transformation of financial transactions; Cybercrime en Cyber incidenten. Ook wordt de beheersing van het risico en de verantwoordelijkheid van bestuurders, commissarissen en toezichthouders in het onderwerp Cyber Governance behandeld.

Net als bij hun eerdere trainingen voor Stichting IFEA op Aruba, beogen de docenten cursisten vooral ‘food for thought’ mee te geven. Geen lange uitweidingen over wet- en regelgeving, maar interactie, stellingen, discussie, break-out sessies en casuïstiek staan centraal. Daarbij wordt cursisten ruimschoots de mogelijkheid geboden om voorbeelden, vragen en casuïstiek in te brengen.

Volledige programma tweedaags seminar.

Aan dit seminar zijn 16 PE-punten verbonden.
____________________________________________________________________________________________

Datum:          dinsdag 10 en woensdag 11 oktober 2017
Tijd:                van 8:00u tot 17:00u
Pauze:            lunch pauze van 12:00 tot 13:00u
Plaats:            Renaissance Convention Center
Docenten:     Prof. Dr. Marcel Pheijffer en Prof. Dr. Bob Hoogenboom
Prijs:               Afl. 1.250 per deelnemer

Voor meer informatie kunt u een email sturen naar info@stichtingifea.org of bellen met onze contact persoon Mevr. Arends op telefoon nummer 297-5942522. Er zijn beperkte zitplaatsen beschikbaar en aanmelding geschiedt dan ook op basis van “first come first serve”.

Bookings

Bookings are closed for this event.