Workshop Corporate Governance

November 4, 2019
Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 04/11/2019 - 08/11/2019
8:00 am - 12:00 pm

Categories


De Institute for Financial Education Aruba (Stichting Opleidingen Financiële Sector) organiseert in de week van 4 t/m 8 november 2019 de workshop Corporate Governance.

In deze 5-daagse workshop Corporate Governance wordt uitvoering aandacht geschonken aan de risico’s van fraude en money laundering als mensenrisico’s. Daarnaast worden de ontwikkelingen besproken op het gebied van verplichte risk assessment. De workshop wordt afgesloten met het onderdeel “lessonlearned” waarin ingegaan wordt op recente zaken die wereldwijd aandacht hebben gekregen in de pers.

Deze workshop is bestemd voor (aspirant) bestuurders en commissarissen van banken, verzekeraars en pensioenfondsen.

Deze workshop wordt gegeven door Dhr. Dick Alblas. Dick is als accountant lid van de Nederlands Beroepsorganisatie van accountants en was voorheen verbonden aan de internationale accountants- en adviesorganisatie Grant Thornton. Hij was voor de NBA lid van de expertgroep Fraude/ Wwft. Hij studeerde civiel recht en strafrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en voltooide de postdoctorale specialisatieopleiding insolventierecht aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

Datum:       Maandag 4 t/m 8 november, 2019
Tijd:             8:00 a.m. tot 12:00 pm
Plaats:         Surfside Marina
Afsluiting:  Bewijs van deelname
Prijs:           Afl. 1.750, = per deelnemer

 

Bookings

Bookings are closed for this event.