Training Advanced Banking

April 1, 2019
Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 01/04/2019 - 05/04/2019
8:00 am - 12:00 pm

Location
Aruba Surfside Marina

Categories


De Institute for Financial Education Aruba (IFEA) organiseert van 1 t/m 5 april 2019 de training Advanced Banking.

De training Advanced Banking verschaft een diepgaande kennis en inzicht van bedrijfsvoering en strategie bij banken, inzicht in de kernactiviteiten naar klant- en productsegment. Ook verschaft deze training kennis en inzicht in onder anderen balans- en kapitaalmanagement (ALM) bij banken en algemene- en bank specifieke risico’s, risicobeleid, risicometing en risicobeheersing bij banken.

De training Advanced Banking is een vervolgprogramma op de training Banking Fundamentals – Algemene Opleiding Bankbedrijf voor Aruba. De training is uitermate geschikt voor deelnemers die eerder de training Banking Fundamentals hebben gevolgd en hun kennis op relevante onderdelen willen uitbreiden en verdiepen, voor financial professionals (bankiers), interne toezichthouders, controller en accountants, juristen, fiscalisten, ICT-professionals en business analisten.

De training wordt georganiseerd en gecertificeerd door 3Masters Opleidingen te Eindhoven. 3Masters Opleidingen verstrekt ook het diploma indien de kennistoets dat na 2-3 weken na de training wordt afgenomen, met goed gevolg is afgelegd.”

Aan deze training zijn 17 NBA PE-punten verbonden.