Training Balans- en Financiële Analyse

October 10, 2016
Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 10/10/2016 - 14/10/2016
8:00 am - 12:00 pm

Location
Aruba Surfside Marina

Categories


Training Balans- en Financiële Analyse

De Institute for Financial Education Aruba (Stichting Opleidingen Financiële Sector), organiseert van 10 t/m 14 oktober 2016 de training Balans- en Financiële Analyse.

In deze training worden de Analyse en Interpretatie van de Jaarrekening van ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf behandeld. Aan bod komen onder meer de analyse van de jaarrekening, de V&W rekening, eenvoudige consolidatievraagstukken, opstellen van een kasstroomoverzicht en het belang daarvan, prognoses en Interpretatie van de jaarcijfers.

Deze training is geschikt voor medewerkers van de afdeling zakelijke kredietverlening, kredietbeoordelaars, financieringspecialisten, hypotheekverstrekkers en zelfstandige financieel adviseurs.

De training zal worden gegeven door de heren Mr. Peter Raven en Hans van Dijk die inmiddels bekend zijn met de locale situatie.

________________________________________________________________________
Datum: Maandag 10 t/m 14 oktober, 2016
Tijd: Elke ochtend van 8:00 tot 12:00
Plaats: Aruba Surside Marina
Docenten: Mr. Peter Raven en Dhr. Hans van Dijk
Prijs: Afl. 1.750
———————————————————————————————

Voor meer informatie en aanmelding kunt u onze website bezoeken op www.stichtingifea.org, een email sturen naar info@stichtingifea.org of bellen met onze contact persoon Mevr. Arends op telefoon nummer 297-5942522. Er zijn beperkte zitplaatsen beschikbaar en aanmelding geschiedt dan ook op basis van “first come first serve”.

 

Bookings

Bookings are closed for this event.