Training Hypotheken, van kennis tot vaardigheid

October 17, 2016
Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 17/10/2016 - 21/10/2016
8:00 am - 12:00 pm

Location
Aruba Surfside Marina

Categories


Training Hypotheken, van kennis tot vaardigheid

De Institute for Financial Education Aruba (Stichting Opleidingen Financiële Sector), organiseert van 17 t/m 21 oktober 2016 de training Hypotheken, van kennis tot vaardigheid.

In deze training wordt het hypotheekverstrekkingsproces behandelt vanaf het 1ste gesprek met de klant. Aan bod komen onder meer de verschillende hypotheekvormen, de wijze waarop een hypotheekgesprek gevoerd dient te worden, de fiscaliteiten en het dossieropbouw. Beoordeling van gegevens en de juridische aspecten van een woningfinanciering alsmede het hypotheekrecht komen ook aan de orde.

Deze training is geschikt voor medewerkers van de afdeling particulieren/private banking, financieringspecialisten en hypotheekverstrekkers.

De training zal worden gegeven door de Mevr. Lennie Schwirtz en Hans van Dijk die inmiddels bekend zijn met de locale situatie.

________________________________________________________________________
Datum: Maandag 17 t/m 21 oktober, 2016
Tijd: Elke ochtend van 8:00 tot 12:00
Plaats: Aruba Surside Marina
Docenten: Mevr. Lennie Schwirtz en Dhr. Hans van Dijk
Prijs: Afl. 1.750
———————————————————————————————

Voor meer informatie en aanmelding kunt u onze website bezoeken op www.stichtingifea.org, een email sturen naar info@stichtingifea.org of bellen met onze contact persoon Mevr. Arends op telefoon nummer 297-5942522. Er zijn beperkte zitplaatsen beschikbaar en aanmelding geschiedt dan ook op basis van “first come first serve”.

 

Bookings

Bookings are closed for this event.