Training Insurance Fundamentals

March 5, 2018
Map Unavailable

Date/Time
Date(s) - 05/03/2018 - 09/03/2018
8:00 am - 12:00 pm

Location
Aruba Surfside Marina

Categories


De Institute for Financial Education Aruba (IFEA) organiseert van 5 t/m 9 maart 2018 de training Insurance Fundamentals.

De training Insurance Fundamentals verschaft een gedegen en toepasbare basiskennis van de kernfuncties en de rol van verzekeraars. De betrokken marktpartijen bij het verzekeringsproces, structuur van het verzekeringsbedrijf, toezicht en organisatie, risico en risicobeheer zijn onder anderen de onderwerpen die gedurende deze 5-daagse training aanbod komen. Aan de hand van praktijkcases zullen onder meer wet- en regelgeving en de verschillendee verzekeringsproducten worden behandeld.

De training Insurance Fundamentals is bestemd voor (junior) professionals werkzaam in de verzekeringssector, tussenpersonen, interne- en externe toezichthouders, controllers en accountants en juristen die een breed basisinzicht in de verzekeringswereld willen krijgen.

De training wordt georganiseerd in samenwerking met Van Dijk/Raven Advies Opleidingen en Training en is gecertificeerd door 3Masters Opleidingen te Eindhoven. Deze laatste verstrekt ook het diploma indien het examen met goed gevolg is afgelegd.
Aan deze training zijn 17 NBA PE-punten verbonden.

___________________________________________________________________________________________
Datum:          Maandag 5 t/m 9 maart, 2018
Tijd:                Elke ochtend van 8:00 tot 12:00
Plaats:            Aruba Surside Marina
Eindtoets:      De training wordt afgesloten met een officieel examen
Prijs:               Afl. 1.600 per deelnemer
Groepsprijs:  Afl. 1.500 per deelnemer bij inschrijving van 2 tot 4 deelnemers
Groepsprijs:: Afl. 1.300 per deelnemer bij inschrijving van 5 tot 10 deelnemers
___________________________________________________________________________________________

Voor meer informatie kunt u een email sturen naar info@stichtingifea.org of bellen met onze contact persoon Mevr. Arends op telefoon nummer 297-5942522. Er zijn beperkte zitplaatsen beschikbaar en aanmelding geschiedt dan ook op basis van “first come first serve”.

Bookings

Bookings are closed for this event.